top of page

Chape Depoorter,
uw vakman voor chapewerken in regio Torhout

Of u nu natuursteen, tegels of klinkers wilt leggen voor uw terras of vloer, u heeft nood aan een perfect vlak en waterpas oppervlak om mee te beginnen. Met chapewerken bereidt u ieder oppervlak optimaal voor op het leggen van vloerbedekking.

 

Misschien lijkt de klus wel eenvoudig om zelf te doen, maar slecht uitgevoerde chapewerken zorgen niet alleen voor een lelijk eindresultaat, maar het kan ook de kwaliteit van het eindresultaat beïnvloeden. Verzakkingen en scheuren in uw vloer vormen een groter risico wanneer uw chapewerken niet professioneel zijn uitgevoerd. Dat brengt u niet alleen op extra kosten, maar het verkort ook de duurzaamheid van uw vloer. 

Schakel daarom een professional in zoals Chape Depoorter in Torhout.

We voeren projecten uit in de hele regio, waarbij we kwaliteit leveren en onze focus leggen op een goede voorbereiding zodat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Depoorter chape en vloerisolatie

Professioneel uitgevoerde chapewerken

Chape dient als een stevige basis die oneffen bodemstructuur terug perfect vlak maakt, voorafgaand aan het leggen van vloerbedekking. Het is een onmisbare basis voor vrijwel iedere soort vloerafwerking, of u nu kiest voor tegels, laminaat, parket of tapijt.

 

Een laag chape zorgt niet alleen voor een mooi afgewerkte en perfect vlakke vloer, maar het dient ook als een beschermingslaag voor uw ondergrondse leidingen. 

Omdat niet iedere vloer dezelfde is, is Chape Depoorter gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende soorten chape. Als expert in chapewerken gaan we na wat de mogelijkheden zijn met uw project qua ruimte, budget en het type vloer dat u wenst.

Chape voor ieder type vloer of terras

Hellingschape

Zo leggen we gewapende chape in woningen die reeds vloerisolatie hebben, terwijl we voor hechtende chape kiezen als deze moet worden aangebracht op de draagvloer. Heeft uw woning last van opstijgend vocht, dan is niet-hechtende chape een betere optie.

 

Daarnaast hebben we ook sneldrogende chape voor projecten waar minder tijd is, en hellingchape voor vloeren waar een helling wordt voorzien. Dit is een uitstekende keuze wanneer u een goed werkende waterafvoer wilt voor uw terras. Heeft u nog geen isolatie, dan is onze akoestische chape een goede optie.

  • traditionele chape

  • gewapende chape

  • hechtende chape

  • niet-hechtende chape

  • akoestische chape

  • hellingchape

  • sneldrogende chape

De juiste chape voor elk project 

Gewapende chape
Chape DepoorterDepoorter chap en vloerisolatie

WENST U MEER TE WETEN OVER ONZE SOORTEN CHAPE DIE WE KUNNEN AANBRENGEN VOOR UW VLOER? NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE. 

bottom of page