top of page
Depoorter chap en vloerisolatie

Chape Depoorter,
uw aannemer voor isolatiechape in regio Westkust

Steeds meer mensen kiezen voor isolatiechape als alternatief voor de combinatie van klassieke chape met vloerisolatie. Niet onlogisch, want isolerende chape heeft tal van voordelen. Niet alleen is isolatiechape lichter dan zijn traditionele tegenhanger, maar het isoleert ook beter. Zo biedt het meer akoestische isolatie, waardoor u geen geluidsoverlast hebt van uw onderburen. Ook qua thermische isolatie scoort isolerende chape hoger dan klassieke chape. Isolatiechape heeft dan ook een hogere thermische isolatiewaarde en is dus een betere keuze als u het bedrag op uw energiefactuur laag wil houden. 


Isolatiechape is tevens de beste keuze wanneer u weinig opbouwhoogte heeft in uw woning. Het droogt ook sneller en u kunt er rechtstreeks op betegelen. Chape Depoorter in Torhout is gespecialiseerd in het uitvoeren van chapewerken met isolatiechape. Afhankelijk van de doelstelling en uw wensen kan isolatiechape ook gecombineerd worden met een extra vloerisolatie. 

Isolatiechape als alternatief

Depoorter chape en vloerisolatie

Isolatiechape bestaat uit een mengsel van cement en isolatiematerialen. Bij Chape Depoorter gebruiken we verschillende soorten isolatiematerialen, waardoor we dus ook met verschillende soorten isolerende chape werken.

 

  • Zo hebben we isolatiechape met polystyreenkorrels. Deze heeft een hoge isolatiewaarde en behoeft door zijn hoge druksterkte geen afwerking meer. 

  • Ook bieden we isolerende chape met pur-granulaten. Net als bij pur vloerisolatie verkiezen we dit type isolerende chape om over leidingen te plaatsen.

  • Een laatste soort isolatiechape waar we bij Chape Depoorter mee werken, is Argex isolatiechape. Dit wordt gemaakt met korrels en heeft als resultaat dat er dus veel lucht aanwezig is. Dat levert een goede lambdawaarde op. 

Welke soorten isolatiechape bieden wij? 

Akoestische chape
Chape DepoorterDepoorter chap en vloerisolatie

WENST U MEER INFORMATIE OVER DE SOORTEN ISOLATIECHAPE DIE CHAPE DEPOORTER BIEDT? CONTACTEER ONS. 

bottom of page