top of page
Depoorter chap en vloerisolatie

Chape Depoorter,
de specialist in vloerisolatie in regio Torhout

Wanneer u van plan bent een nieuwe vloer te leggen in uw woning is het belangrijk om deze goed te isoleren. Vloerisolatie betekent het spuiten van isolerend materiaal onder de vloerbedekking zodat er minder warmte ontsnapt via de vloer in de grond. Maar liefst 15 procent van alle warmte gaat immers op deze manier verloren als u uw vloer niet isoleert. 


Daarnaast kan vloerisolatie ook opkomend vocht tegengaan. Als expert in vloerisolatie kiest Chape Depoorter steeds voor pur vloerisolatie. Dit product staat bekend als een van de meest isolerende materialen en is verkrijgbaar in zowel vloeibare als vaste vorm. Afhankelijk van uw project spuiten of leggen we pur isolatieplaten onder uw vloer op de chape. 

Isolerende chape

Pur, de beste keuze voor uw vloerisolatie

Vrijwel iedere bouwonderneming zweert bij het gebruik van pur vloerisolatie omwille van de vele voordelen. Niet alleen biedt het een erg hoge isolatiewaarde, maar het isolatieschuim is ook makkelijk aan te brengen zodat het steeds tot in alle hoekjes en gaatjes geraakt.

 

Pur is ademend waardoor het geen vocht absorbeert en dus ook niet gaat schimmelen. Dit zorgt ervoor dat pur een lange levensduur heeft, waarbij de efficiëntie gelijk blijft doorheen de jaren. Kiezen voor pur is dus een duurzame en milieuvriendelijke keuze, die u op korte tijd terugverdient via de energiefactuur.

  • hoge isolatiewaarde

  • makkelijk aan te brengen

  • waterafstotend

  • duurzaam en milieuvriendelijk

Depoorter - chap en vloerisolatie

Waarom kiezen voor pur vloerisolatie? 

Chape DepoorterDepoorter chap en vloerisolatie

WILT U MEER INFORMATIE OVER PUR OF ONTVANGT U GRAAG EEN OFFERTE OP MAAT VOOR UW VLOERISOLATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP. 

bottom of page